Sală nouă de sport la Cahul. Complexul a fost deschis datorită lui Constantin Ţuţu

Embed:

Locuitorii din Cahul se pot mândri acum cu o sală de sport nou-nouţă. Complexul a fost deschis datorită susţinerii deputatului democrat Constantin Ţuţu.

Aici se vor putea antrena şi un număr mare de copii.

Sportivii începători şi experimentați au la dispoziție inventar modern şi condiţii bune.
Deschiderea noii săli are o importanţă majoră pentru tot oraşul. Începând de luni îşi vor deschide uşile secțiile sportive.

"Locuiesc la sat, iar pentru antrenamente merg la Comrat. De cinci ani mă antrenez la lupte. Acum, după deschiderea acestei săli, am să încerc să vin aici."

"Sala este spaţioasă, sunt saci pentru box, saltele. Mie îmi place."

În clubul sportiv deschis pe lângă noua sală sportivă vor fi trei grupe: pentru copii, adolescenţi şi maturi. Sunt aşteptaţi şi oamenii în etate.

Renumitul sportiv şi deputat în Parlament, Constantin Ţuţu este convins că contribuţia lui la deschiderea sălii sportive este o investiție importantă în viitoarele performanțe ale sportivilor din Cahul.

Aceasta este deja a doua sală sportivă care poartă numele lui Constantin Ţuţu. Prima a fost inaugurată la Chişinău în luna septembrie a anului 2016. În curând, vor fi deschise filiale şi la Soroca, Dubăsari, Grigoriopol şi Moscova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu