Sala de plecări a Aeroportului Chişinău a intrat în reparaţii. Cum va arăta aceasta după renovare

Embed:
Sala de plecări a Aeroportului Chişinău a intrat în reparaţii. După renovare, suprafaţa acesteia va creşte cu 800 de metri pătraţi.

"În sala de aşteptare au fost folosite nuanţe albastre, care ajută să ne relaxăm şi să uităm de scurgerea timpului. În zona unde se află restaurantul din contra – sunt culori calde: galben, oranj, nuanţele lemnului. Ele stimulează pofta de mâncare", a spus Vladimir Pânzaru, designer de interior.

Între timp, a fost instalată o scara rulantă care va asigura accesul la etajul de sus.

Pentru pentru persoanele cu nevoi speciale va funcţiona şi un ascensor.

"La etajul doi au fost reamplasate oficiile, au fost reamplasate serviciile aeroportului. Toate aceste suprafeţe au fost reconstruite şi date în folosinţă pentru pasagerii aeroportului nostru. În acestă zonă vor fi construite spaţii de jaocă pentru copii. Vor fi construite cafenele", a spus Petru Jardan, directorul companiei "Avia Invest".

În zona renovată va apărea un punct separat de control al securităţii.

"Va fi amenajatată imediat aici un control de securiatete separat pentru pasagerii în trasit. Ceea ce va facilita mult deservirea pasagerilor şi evitarea aglomeraţiei la controlul de securitate", a spus Petru Jardan, directorul companiei "Avia Invest".

Necesitatea lărgirii sălii de plecări a fost determinată de creşterea fluxului de pasageri. Anul trecut, numărul călătorilor s-a majorat cu 25 la sută faţă de 2016.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu