Şahtior Doneţk, în proporţie de 99 la sută campioana Ucrainei la fotbal

Embed:

Echipa antrenată de Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon, Şahtior Doneţk este în proporţie de 99 la sută campioana Ucrainei la fotbal. Şahtior mai are nevoie de două puncte în ultimele patru etape după ce a învins Metalist Harkov cu 2-1.

Şahtar Doneţk este foarte aproape de a deveni campioană a Ucrainei, după ce s-a impus, cu 2-1, în disputa cu Metalist Harkov. Trupa lui Mircea Lucescu a avut nevoie de un gol marcat de Eduardo în minutul 87, pentru a-şi adjudeca victoria, dar are 11 puncte avans faţă de Dinamo Kiev şi trebuie să mai scoată două puncte din ultimele patru meciuri pentru a deveni, matematic, campioană a Ucrainei.

Alex Teixeira şi Eduardo au marcat pentru Şahtar, în timp ce Devic a înscris singurul gol al oaspeţilor. Pedepsit pentru evoluţiile mai slabe din ultima perioadă, Răzvan Raţ a fost rezervă şi a intrat în minutul 82, în locul lui Kobin.

Dinamo Kiev s-a impus, cu 3-0, pe terenul lui Arsenal Kiev. Andrei Iarmolenko a deschis scorul pentru Dinamo încă în minutul opt. Un alt Andrei, Şevcenko a dublat avantajul oaspeţilor cu cinci minute înainte de pauză, iar Gusev a stabilit scorul final în ultimele minute ale partidei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu