Sagaidac: Faptul că Igor Dodon recunoaște că primește câte 700.000 de dolari lunar de la ruși, denotă că alegerile sunt nule și trebuie repetate

Faptul că Igor Dodon recunoaște că primește câte 700.000 de dolari lunar de la ruși, denotă faptul că alegerile sunt nule și trebuie repetate. Despre aceasta a scris într-o postare pe Facebook, fostul șef al Secției Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale, Sergiu Sagaidac.

"Însăși faptul că Dodon recunoaște că primește bani 700 mii USD lunar de la ruși, că primește bani prin Bahamas denotă faptul că alegerile sunt nule și trebuie repetate, și denotă că acele grupuri de interese din UE și SUA sunt ipocriți și cu duble-standarde cum de altfel și cei care comit lovitura de stat în Moldova. Lăsați oamenii să aleagă, nu trebuie de impus decizia grupurilor de interese din exterior asupra voinței suverane a oamenilor", a menţionat Sagaidac.

Totodată, Sergiu Sagaidac declară că nimeni din afară nu este în drept de a dicta poporului moldovenesc ce să facă, pe cine să aleagă și cum să aleagă.

"Doar poporul este în drept să aleagă, iar trădătorii de neam și țară care s-au vândut rușilor și reprezintă interesele Rusiei dar nu a propriului popor trebuie scoși din afara politicului și condamnați pentru trădare de Patrie. Alegerile anticipate unica soluție fezabilă cu recunoașterea dreptului suveran al oamenilor de a alege", a punctat fostul șef al Secției Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale. 

Citeşte şi: PROBĂ VIDEO 3: Igor Dodon spune câți bani primea, lunar, din Rusia, pentru PSRM: 600-700 de mii de dolari, până la un milion

 

Pe aceeaşi temă