Saga lui Harry Potter a luat sfârşit! Actorii şi fanii cu ochii în lacrimi

Embed:

Saga celebrului vrăjitor Harry Potter a luat sfârşit. Mii de oameni au stat ore în şir afară, ca să prindă un loc la premiera ultimului film, "Harry Potter şi Talismanele Morţii -- partea a doua", iar vedetele care au păşit pe covorul roşu nu şi-au putut stăpâni emoţiile.

Actorul Daniel Radcliffe, cel care a fost în pielea lui Harry Potter timp de 10 ani, vădit emoţionat, a declarat că este mulţumit de ceea ce a realizat împreună cu partenerii săi.

"Vom fi cu toţii bine, sunt sigur. Nu pot să cred că prima şi a doua parte a ultimului film au fost filmate în acelaşi timp, pentru că eu sunt un actor diferit în ele. Este pentru prima oară după ce am văzut un film "Harry Potter" când pot afirma că sunt mulţumit de performanţa mea", a menţionat acesta.

Emma Watson, care a jucat rolul drăguţei vrăjitoare Hermione, a ales o rochie care a transformat-o într-o adevărată prinţesă. Tânăra actriţă a izbucnit în lacrimi în faţa mulţimii şi a spus că îi va fi foarte de dor de această perioadă.

Fanii, care au stat la coadă ore în şir ca să prindă un loc la premieră, au fost pur şi simplu încântaţi de finalul celebrei serii de filme.

Seria filmelor "Harry Potter", ecranizarea volumelor scriitoarei J.K.Rowling, a avut un succes imens în întreaga lume.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu