SĂ VEZI ŞI SĂ NU CREZI ce scrie pe site-ul Primăriei Chişinău

Embed:

La trei luni de la alegerile locale, primăria Capitalei nu se grăbeşte să-şi actualizeze pagina electronică. Deşi după scrutinul repetat din 5 iunie 2011, Consiliul Municipal Chişinău este constituit din reprezentanţi ai patru partide, pe site figurează mai multe formaţiuni politice, unele dintre care nici nu mai există. Şi celelalte informaţii, legate de activitatea consiliului, sunt depăşite, greşite sau incomplete.

Deşi comuniştii au în prezent 26 de edili, adică majoritatea simplă, pe pagina electronică a primăriei sunt indicate numele celor 12 consilieri PCRM, aleşi acum patru ani.

Alianţa Moldova Noastră figurează, în continuare, ca partid cu acte în regulă şi cu fracţiune în Consiliul Municipal Chişinău. Şi asta deoarece nimeni nu a actualizat site-ul Primăriei.

Fracţiunea Alianţei Moldova Noastră avea, în consiliul precedent, şase mandate. Acum partidul nici nu există, pentru că a fuzionat cu PLDM încă în luna aprilie.

După alegerile din 5 iunie, doar patru partide au acces în Consiliul Municipal Chişinău. Pagina electronică a primăriei indică, însă, cele şapte partide, care au obţinut fotolii în iunie 2007. Totodată, pe această pagină vom descoperi numele edililor din partea Partidului Popular Creştin Democrat şi ai Partidului Naţional-Liberal, formaţiuni care nu sunt reprezentate în actualul consiliu. Coincide doar numărul de mandate pe care le-a obţinut Partidul Democrat - unu. Dar şi aici eroare - numele consilierului este greşit.

Reprezentanţii primăriei nu se grăbesc să actualizeze conţinutul site-lui. "Nu văd aici o problemă, cu atât mai mult că nu avem toate fotografiile tuturor consilierilor, având în vedere că până la ora actuală, a fost o singură şedinţă", a declarat Vadim Brânzaniuc, şeful Direcţiei relaţii publice al Primăriei.

Singurele informaţii adevărate, referitoare la CMC, sunt cele despre secretarul Consiliului. Şi asta deoarece funcţia i-a revenit aceleiaşi persoane - Valeriu Didencu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu