Să nu-ţi uiţi umbrela dacă ieşi astăzi din casă. Va ploua pe întreg teritoriul țării. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării vor cădea ploi. La Briceni și Soroca termometrele vor indica temperaturi opt grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 11 grade. La Leova se aşteaptă 12 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 13 grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi 10 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua maximele vor ajunge până la 18 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între două și şapte grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Paris vor fi 24 grade. La Londra temperaturile vor ajunge la 20 grade, iar la Berlin temperaturile nu vor depăşi 21 de grade.

La Roma vor fi 23 de grade. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 22 de grade.

La Praga, Varşovia şi Belgrad sunt anunţate 20 de grade. La Bucureşti nu va fi mai cald de 16 grade. La Atena se aşteaptă 17 grade. La Kiev termometrele vor indica 13 grade. La Moscova şi Ankara cerul va fi noros cu 11 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu