Să mai uite de gadgeturi. Ideea originală a unui manager de grădiniţă

Embed:

Veselie mare la grădiniţă nr. 160 din Capitală. Peste 60 de copii şi-au măsurat puterile la competiţia "Starturi Vesele".

Suporterii au fost fraţii şi părinţii care au luptat alături de ei pentru titlul de cea mai puternică şi rapidă echipă. Concursul sportiv a fost organizat pentru a promova modul sănătos de viaţă în rândul copiilor.

Echipele "Stejăreii" şi "Zâmbăricii" au participat la mai multe probe sportive. Cea mai mare provocare a fost alergatul în sac.

Lupta a fost strânsă, iar fiecare echipă a vrut să demonstreze că merită să câştige. Fraţii şi părinţii micuţilor au luptat împreună cu ei pentru titlul de cea mai puternică şi rapidă echipă.

Directoarea grădiniţei, Lilia Spânu, spune că prin acest concurs a vrut să-i facă pe copii să uite de la calculatoare şi telefoane mobile: "Prin distracţiile sportive promovăm modul sănătos de viaţă, dibacia îndrăzneala, curajul."

Echipa câştigătoare s-a ales cu premii şi diplome. Evenimentul a fost organizat în cadrul campaniei "Educație pentru Sănătate".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu