SĂ-I ÎNTINDEM O MÂNĂ DE AJUTOR! Alexandru Rusu de numai 7 anişori suferă de o BOALĂ CUMPLITĂ

Embed:

Copilăria îi este umbrită de o boală care îl ţine dependent de patul de spital. La numai şapte ani, micuţul Alexandru Rusu, suferă de sindromul aderenţial, boală care duce la blocarea parţială ori completă a intestinului. Intervenţia chirurgicală care l-ar scăpa de chinuri poate fi făcută în Germania. Suma necesară este însă prea mare pentru familia lui.

Alexandru a fost diagnosticat cu această maladie cumplită la numai opt luni după ce a venit pe lume. Până acum, băieţelul a trecut deja prin trei intervenţii chirurgicale.

"Din câte am înţeles eu intestinul a fost lipit de celelalte organe. Medicii au fost nevoiţi să îi înlăture o parte din intestin care era nicrotizată, adică nu îşi îndeplinea funcţiile", a spus carolina Rusu, mama copilului.

Alexandru îşi aminteşte cu tristeţe de chinurile prin care a trecut:

"Că am stat în reanimaţie, că am stat sub picurători, îmi puneau injecţii, îmi scoteau analize de sânge, stăteam în palată".

Deşi pare a fi un copil normal, starea lui Alexandru se poate agrava în orice moment.

"În momentul în care ajungem la aşa fel de crize, cu vome, cu lipsa scaunului, cu ridicarea febrei, asta se întâmplă spontan, atunci noi de fiecare dată ajungem la intervenţii chirurgicale", a explicat mama lui Alexandru.

Intervenţia chirurgicală care l-ar scăpa pe Alexandru de orice durere poate fi făcută în Germania: "Ceea ce am comunicat eu cu medicul din Germania înţeleg că are 80-90 % de reuşite în rezultatul unei astfel de intervenţii şi mi-a dat speranţa că pot să îmi tratez copilul."

Costul acesteia, 41 de mii de euro, este însă prea mare pentru familia Rusu, aşa că, pentru a avea şansa la o viaţă normală, Alexandru speră la ajutorul oamenilor cu suflet mare.

"Foarte tare vreau să nu mai plec la spital, vreau să fiu sănătos, să mănânc tot ce vreau, să mănânc ciocolate, bomboane", a spus copilul.

Toţi cei care îşi doresc să îl ajute pe Alexandru pot suna la numărul de telefon: 069530014 sau pot face o donaţie la unul dintre conturile bancare afişate pe ecran. De asemenea, banii pot fi donaţi prin intermediul paginii caritate.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu