Să fie oare o pedeapsă "crudă"? Motivul pentru care o mamă îi va da un cartof copilului ei, de Crăciun, în locul unui cadou

O mamă din Marea Britanie plănuiește să-i ofere băiețelului ei, în vârstă de numai trei ani, drept cadou de Crăciun, un cartof împachetat frumos. Ea speră că așa o să-l facă să scape de obiceiul neplăcut al mușcatului, scrie libertatea.ro.

Femeia a încercat tot ce i-a stat în puteri să-l facă pe fiul ei să se oprească din mușcat. Acum, a luat această decizie drastică după ce băiețelul a încercat să-și muște sora geamănă.

Anul trecut, ea l-a amenințat pe micuț că îi va spune lui Moș Crăciun tot și că va primi un cartof dacă va continua astfel, însă băiețelul nu a ascultat. 

Familia ei nu a fost de acord în totalitate cu această pedeapsă, pe care unii o consideră "crudă". După ce și-a împărtășit ideea pe rețelele sociale, unii oameni i-au scris că este "o idee bună", în timp ce alții i-au amintit că fiul ei este doar un copil și că ar fi cazul să nu fie "Grinch" și să îi fure fericirea de a primi un cadou. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu