S-au trezit cu poliţiştii la poartă. Mare le-a fost mirarea când au aflat SCOPUL VIZITEI

Embed:

Vor avea ce pune pe masa de sărbătoare. Două familii nevoiașe, din raionul Hâncești, au primit, astăzi, de la inspectorii de patrulare produse alimentare și produse pentru igienă, în ajun de Paști. Fericirea a putut fi citită atât pe fețele părinților, cât și a copiilor care au găsit în pungi dulciuri.

Natalia Naumov, care locuiește în satul Cărpineni, crește singură patru copii, dintre care doi învață la școală. Femeia susține că o duce foarte greu de când a divorțat de soț, iar ajutorul social nu îi ajunge pentru a-și întreține micuții.

"Data trecută primeam 600, dar acum mi-a ridicat la 2.500. Ei, ajunge, nu ajunge, dar facem cumva. Iată acolo ouă ne-au adus, taman ouă nu avem acum. Macaroane, ulei, crupă, oțet, hrișcă", a spus Natalia Naumov

Și casa, în care locuiesc, este una bătrânească și necesită reparație.

Bunica copiilor, care locuiește în altă gospodărie, a venit într-un suflet când a observat că, la poarta fiicei sale stau două echipaje de Poliție. În scurt timp frica însă i-a fost spulberată.

Tot astăzi, polițiștii au trecut prin vizită și la o familie din satul Lăpușna. Din toți cei șase membri, numai mama aduce bani în casă, iar tatăl, care a revenit de peste hotare, nu s-a mai angajat în câmpul muncii. Astfel, surpriza le-a fost mare, când au observat că are cineva grijă de ei.

"Soțul nu lucrează nicăieri. Eu am grijă de un bătrân aici și îmi dă 400 de lei în lună. Ajutorul social când mi-l dă, când nu, dar ce să facem, sperăm cu ajutorul lui Dumnezeu să fie totul bine. Nu ne-am așteptat la așa ceva", a spus Maria Filimon.

"Am venit în vizită la aceste familii, pentru a le aduce speranță, pentru a le aduce încredere, lumină și pentru a le face sărbătorile de Paști mai luminoase. În duhul acestor sărbători încercăm să fim mai buni, să fim mai apropiați și de a împărți ceea ce avem cu aproapele nostru", a spus căpitanul de poliție al IP Hîncești, Tatiana Ţurcanu. 

În această săptămână, alte cinci familii sărace au primit coşuri pascale din partea poliţiştilor de patrulare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu