S-au stins luminile de sărbătoare. Cum s-a încheiat Târgul de Crăciun din Capitală

Embed:

Cu muzică, voie bună şi multe surprize. Aşa a fost petrecută ultima zi a Târgului de Crăciun din Capitală. După o lună plină de distracţii, ieri, s-au stins luminiţele de sărbătoare.

În ultima zi Moş Crăciun a fost mai generos ca niciodată. Petrecăreţii au participat la o tombolă, iar cei mai norocoşi au mers acasa cu telefoane noi şi un televizor.

Concertul care a marcat încheierea sărbătorilor de iarnă a adunat sute de spectatori. Startul petrecerii a fost dat de interpreta Natalia Gordienko.

Au urmat Nelly Ciobanu, Ionel Istrati, Vitalie Dani, surorile Osoianu, Bandul lui Vali Boghean, dar şi mulţi alţii. Spectatorii au fredonat melodiile îndrăgite împreună cu artiştii şi au dansat până seara târziu.


"Eu sunt din Cantemir şi am venit astăzi la sărbătoare să petrec ultima zi de Crăciun", a comunicat o femeie.

Momentul culminant a fost tombola. Guvernul, care este organizatorul iarmarocului, a împărţit norocoşilor trei telefoane mobile, două tablete şi un televizor.

"Nu degeaba Târgul de Crăciun se numeşte cu noroc. Foarte frumos, mai ales izvarul şi oamenii şi domnul Filip să mai organizeze aşa ceva", a spus un câştigător.

Prezent la eveniment, prim-ministrul Pavel Filip a declarat că în acest an târgul a adunat un milion de vizitatori, iar printre ei s-au numărat şi opt mii de copii din familii defavorizate.

"Funcţiile vin şi pleacă, şi atunci când voi pleca şi eu din funcţia de prim-ministru, vreau să las această tradiţie în urma mea", a declarat Premierul Pavel Filip.

Tot ieri, a fost demontat şi bradul artificial din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu