S-au jucat cu MOARTEA: Patru copii din Vadul lui Vodă au fost la un pas de a fi arşi de vii

Patru copiii au fost la un pas de tragedie, după ce camerele în care se aflau au fost cuprinse, ieri, de flăcări. Micuţii au fost salvaţi la timp de către vecini, până la venirea pompierilor. Incendiul a avut loc într-un cămin din orașul Vadul lui Vodă.

În timpul încendiului, micuţii, cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, se aflau singuri în locuinţă. Vecinii spun că au observat un fum dens şi au sărit în ajutorul copiilor.

"Copii s-au speriat, era tot fum şi eu repede am început să-i scot. Întâi i-am scos la mine. Apoi, la mine tot a intrat focul şi fumul, am început să-i scot pe fereastră", a zis o femeie.

În scurt timp, s-a întors acasă şi mama copiilor, care şi-a găsit locuinţa făcută scrum.

"Trăiesc foarte greu. Mămica e singură, lucrează pentru două mii de lei", a spus un copil.

Oamenii spun că flăcările s-au extins cu repeziciune şi pe holul căminului.

"Au fost deteriorate toate cablurile reţelei electrice şi telefonice. Chiar şi contoarele s-au topit. Stăm fără lumină. Uşile din masă plastică aproape la toţi vecinii s-au topit, şi pe hol trebuie o nouă tencuială", a spus o altă locatară. 

Incendiul i-a speriat pe toţi locatarii căminului. Ei spun că nenorocirea ar fi fost provocată chiar de unul dintre copii, care s-ar fi jucat cu chibriturile:

"Am deschis fereastra şi strigam. - Uşa aţi încercat să o deschideţi? Era în flăcări? - Da, eu de două ori am deschis şi nu puteam era tare fum mare".

"Mai mult de o oră a durat stingerea. - Aţi îngheţat, aţi reuşit să vă îmbracaţi? - Nu chiar. Aşa cam goi am ieşit afară, cum ne-am trezit".

"S-au evacuat trei persoane dintre care opt copiii. Au sosit trei autospeciale cu 10 pompieri. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de o oră şi jumătate", a explicat un salvator.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu