S-au întrecut la recitat poezii. Un grup de copii de la o grădiniţă din Capitală şi-au dat întâlnire la bibliotecă

Embed:
Deprind de mici dragostea faţă de carte. Un grup de copii de la o grădiniţă din Capitală şi-au dat întâlnire la una dintre bibliotecile din sectorul Buiucani, unde s-au întrecut la recitat poezii.

Pe lângă versurile clasicilor literaturii române, cei mici au recitat şi poeziile lui Sergiu Afanasiu, care este şi directorul grădiniţei pe care o frecventează.

"Carte care este scrisă de domnul Sergiu Afanasiu este preferata mea, se numeşte "Unde cresc cuvintele zburătoare", a spus un copil.

"Am venit aici ca să-l ascult pe Sergiu Afanasiu, pentru că este un scriitor foarte bun. Îmi plac poeziile lui şi eu vreau sa devin o scriitoarea pentru că îmi place să scriu, îmi plac cărţile, şi o să mă iubească toată lumea", a menţionat o copilă.

"Сu siguranţă, copiii iubitori de carte vor creşte oameni liberi, responsabili, vor fi prietenoşi, şi vor fi mai buni", a declarat Sergiu Afanasiu, directorul grădiniţei Abeceluş.

Directorul bibliotecii spune că astfel de evenimente le cultivă copiilor dragostea faţă de lectură.

"Pentru copilaşi este nu doar util, ci indispensabil, ei trebuie să cunoască tot ce este la bibliotecă, să nu se simtă musafiri aici, să fie de ai casei", a precizat Liliana Juc, directoarea bibliotecii.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu