"S-au auzit împuşcături". Noul atac armat din Bălţi i-a îngrozit pe oameni

Embed:

Liniştea din municipiul Bălţi a fost şi astăzi perturbată de împuşcături. Un cuplu din oraş a fost atacat cu o armă traumatică în scara blocului. Potrivit vecinilor, una dintre victime este angajată la o casă de schimb valutar. Reponsabilii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bălţi nu au fost de găsit pentru a confirma spusele oamenilor.

Potrivit politiei, bărbatul şi soţia sa au fost atacaţi la intrarea în apartament. Individul care a făcut acest lucru era înarmat cu un psitol traumatic. Ulterior, atacatorul a dispărut într-o direcţie necunoscută.

Locatarii blocului spun că totul s-a întâmplat spre seară, când oamenii reveneau de la serviciu:

"Peste tot era numai poliţie. S-au auzit împuşcături. Oamenii spun că a fost atacat un angajat al unei case de schimb valutar."

"Într-adevăr, în această casă locuieşte cineva care lucrează la o casă de schimb valutar. Da, se pare că cineva a împuşcat în această persoană."

"Probabil, el era ţinta atacatorului pentru că ceilalţi locatari au o situaţie mai modestă".

Reponsabilii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bălţi nu au fost de găsit pentru a oferi mai multe detalii despre acest caz.

Publika.md aminteşte că joi, 11 decembrie, două instituţii bancare din Bălţi au fost atacate de o persoană înarmată. Infractorul nu a fost găsit nici până acum de poliţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu