S-A TEMUT DE AMENINŢĂRI şi NU ÎN ZADAR. O mamă, omorâtă de fosta soţie a concubinului său, ÎN FAŢA COPIILOR

O femeie a fost ucisă cu bestialitate, în fața copiilor ei, când împodobea, împreună cu familia, bradul de Crăciun.

Lisa Williams a fost ucisă pe 25 noiembrie, în propria casă, de fosta soție a bărbatului ei. Lisa Vilate Williams era cu cei doi copii gemeni, în vârstă de trei ani, când a fost împușcată de Chelsea Cook, fosta soție a actualului ei soț, Travis Cook, a anunțat theindependent.co.uk.

Tragedia a avut loc în Utah, în Statele Unite. Bărbatul era de față Travis Cook, bărbatul pentru care Chelsea i-a luat viața Lisei Williams, era de față când criminala a intrat în apartament și a tras.

El a reușit s-o dezarmeze pe fosta nevastă și a imobilizat-o până când au venit polițiștii. Chelsea Cook n-a suportat gândul că bărbatul ei a părăsit-o pentru altă femeie.

Ea a amenințat-o în repetate rânduri pe victimă în ultimele luni. Lisa Williams, care a murit la spital, îl cunoscuse pe Travis la banca la care lucrau împreună.

Cei doi au început să vorbească pe rețelele de socializare, iar apoi au început o relație. Tawny Williams, mama Lisei, a spus că, din iunie, de când au început amenințările lansate de Chelsea Cook, s-a temut în fiecare zi pentru sănătatea fiicei ei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu