S-a răzgândit? Liderul DA, Andrei Năstase, RECUNOAŞTE: Are o casă şi un autoturism în Germania

Embed:

Andrei Năstase recunoaşte că are o casă şi un autoturism în Germania, dar nu spune cât îl costă întreţinerea acestora. La conferinţa de presă de astăzi astfel de întrebări l-au nemulţumit pe liderul partidului "Platforma Demnitate şi Adevăr".   

"La Frankfurt am familia care trăieşte într-o casă pe care am luat-o în arendă. Jumătate de casă. Acolo este şi maşina de care are grijă soţia. Toate cheltuielile şi întreţinerea se ocupă soţia mea", a spus Năstase.

Întrebarea cât cheltuie pentru întreţinerea casei de peste hotare l-a deranjat foarte tare pe liderul partidului "Platforma Demnitate şi Adevăr", Andrei Năstase.

Tot la conferinţa de astăzi, Năstase a declarat că nu a mai fost demult în Germania, dar mesajele de felicitare de pe reţelele de socializare arată contrariul.

Liderul partidului "DA", Andrei Năstase, în spatele căruia se află interlopii Victor şi Viorel Ţopa, spune că a decis să sărbătorească Paştele în Germania împreună cu naşul său de cununie, care a fugit din ţară pentru a evita răspunderea penală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu