S-a plimbat cu două maşini furate. Câţi ani de puşcărie ar putea face un adolescent din Capitală (VIDEO)

Embed:

Un adolescent de 17 ani, domiciliat în Capitală, a fost reţinut, fiind suspectat că a furat două automobile. Este vorba despre un Reanult Megane şi un Volkswagen Golf 3, pe care le-ar fi abandonat pe marginea carosabilului după ce s-ar fi plimbat cu ele.

Potrivit oamenilor legii, prima maşină, în valoare de aproximativ 42.000 lei, a luat-o din curtea unui bloc de locuit de pe strada Drumul Viilor, ea aparţinând unui tânăr de 28 ani. Individul ar fi pătruns în automobil prin deteriorarea lacătului şi ar fi pornit motorul de la firele electrice. Maşina a fost depistată de poliţişti la periferia Capialei, fiind abandonată pe marginea drumului.

Al doilea automobil l-a furat de pe strada Ialoveni prin aceeaşi metodă, şi a fost depistat pe o stradelă din apropiere.

În acest context au fost iniţate două cauze penale. Bănuitul riscă o amendă de la 11.600 de lei la 27.000 de lei sau până la 3 ani de închisoare. 

Anterior, individul a mai fost implicat în cel puţin zece furturi de automobile din sectorul Centru al Capitalei, precum şi în cazuri de furturi din automobile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu