S-A LANSAT ÎN FORŢĂ. Fostul comunist Iurie Muntean a luat la pumni cinci maşini parcate

Embed:

După ce a anunţat că vrea să revină în politică, fostul deputat al partidului comuniştilor, Iurie Muntean, şi-a făcut intrarea în forţă. Cunoscut datorită îmbrâncelilor în care a fost implicat în Legislativele anterioare, Muntean şi-a arătat din nou muşchii. De această dată, el a luat la pumni cinci maşini parcate pe o stradă din capitală.

Proprietarii automobilelor au depus o plângere la poliţie, iar acum Iurie Muntean s-a ales cu un dosar penal pentru huliganism. Contactat telefonic, Muntean a declarat că este într-o şedinţă şi a precizat că nu va face comentarii pe marginea acestui subiect. Oamenii legii spun că incidentul a avut loc ieri în jurul orei cinci dimineaţa, în curtea unor blocuri.

Locuitorii din zonă, care spun că sunt ameninţaţi de fostul deputat, au auzit alarmele autoturismelor şi au sunat la poliţie, iar un echipaj a sosit la scurt timp şi l-a reţinut pe Muntean.

Fostul deputat PCRM a fost escortat la sectorul de poliţie pentru audieri. Informaţia privind implicarea lui Iurie Muntean în acest incident a fost confirmată de şeful Inspectoratului de Poliţie Centru, Ion Belibov.

Mai mult, în presă a apărut o poză cu plângerea depusă de unul dintre locatari. Recent, Muntean a declarat că vrea să revină în politică deoarece, crede el, Moldova are nevoie de o nouă formaţiune care să rezolve problemele cu care se confruntă cetăţenii. Iurie Muntean a fost deputat între anii 2009 - 2014. Acesta obişnuia să înjure colegii deputați şi chiar să sară la bătaie.

În octombrie 2012, Muntean l-a bruscat pe socialistul Ion Ceban, pe care l-a numit "trădător".

Lasă un comentariu