S-a întâmplat de sărbători: Sute de furturi, bătăi şi accidente rutiere

Embed:

Aproximativ 1 000 de cazuri de huliganism au fost documentate în perioada 25 decembrie - 15 ianuarie în țară. Bilanțul operațiunii "Revelion Sigur", care s-a desfășurat în acest răstimp, arată că nici de această dată hoții nu și-au luat liber de sărbători.

Poliţiştii au patrulat spațiile publice de Crăciun și de Revelion, iar echipele mobile au supravegheat traseele naționale și unele drumuri locale.

Ca rezultat, au fost documentate peste 1 100 de cazuri de consum de băuturi alcoolice în locurile publice, 629 de cazuri de vătămare corporală și 150 de cazuri de deţinere şi folosire ilegală de arme.

Poliţia a înregistrat şi 126 de furturi, precum şi peste 70 de cazuri de procurare sau păstrare a substanţelor narcotice. De asemenea, aproximativ 1 200 de şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea limitei de viteză, 59 au fost prinşi băuţi la volan, iar 290 de conducători auto au trecut la culoarea roşie a semaforului.

Bilanţul este completat de 124 de accidente rutiere, în care și-au pierdut viața nouă oameni.

Potrivit datelor Inspectoratului General al Poliției, comparativ cu sărbătorile dintre anii 2012-2013, numărut infracțiunilor și al accidentelor rutiere la trecerea dintre anii 2014-2015 s-a redus cu şapte la sută.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu