S-a încheiat cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de volei de plajă

Soare, nisip fierbinte şi fete frumoase. În parcul Valea Morilor din Capitală s-a încheiat cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de volei de plajă. Competiţia a atras privirile mai multor bărbaţi, care treceau prin preajma terenului.

"Noi nu venim aici ca să demonstrăm figuri frumoase sau calităţi exterioare foarte proeminente sau chestii despre care întreabă lumea. Noi am venit să facem sport. Pentru asta a venit majoritatea oamenilor, să privească meciuri frumoase", a zis Ana Nicolaev, voleibalistă.

După această rundă în finalele masculină şi feminină s-au calificat câte 8 echipe.

Printre cele care au ajuns în ultimul act al competiției feminine, se numără surorile Polina Voleanin şi Maria Idjilov, laureatele competiției în ultimii 3 ani.

"Această etapă, după părerea mea, a fost mai slabă decât prima, pentru că sunt multe echipe, care nu participă. Am jucat cu mai multe echipe tinere, care acumulează experienţă. Drumul spre finală nu a fost foarte complicat pentru noi", a spus Polina Voleanin, voleibalistă.

Vasile Talpă, jucătorul clubului românesc de volei ”Ştiinţa-Explorări” din Baia Mare, se află în vacanţă, însă a găsit modalitatea perfectă de a-şi menţine forma fizică, participând în competițiile de pe plajă la Chișinău.

"Îmi place voleiul pe plajă mai mult decât cel clasic. Este mai multă responsabilitate. Suntem în doi, e mai multă adrenalină. Joci pe soare, liber, afară. Este ceva foarte plăcut", a declarat Vasile Talpă, voleibalist.

Fazele finale ale celor două competiții - masculină și feminină - se vor desfășura luna viitoare.

Lasă un comentariu