S-A DESCOPERIT! Iată ce îşi doresc femeile în pat

Toţii bărbaţii care îşi doresc o viaţă sexuală activă încearcă să înţeleagă ce vor, de fapt, femeile. Dacă află care sunt dorinţele femeilor, viaţa lor sexuală va înregistra plusul la care au visat dintotdeauna. Nu este de mirare atunci, că sondajele care încearcă să descifreze femeia sunt efectiv devorate de bărbaţii interesaţi de îmbunătăţirea vieţii sexuale. Într-un sodaj online realizat pe 1.000 de persoane cu vârste între 18 şi 64 de ani despre modul în care bărbaţii şi femeile privesc viaţa sexuală s-au aflat câteva rezultate interesante, potrivit sfatulparintilor.ro.

Combinaţia vin - cină este cel mai bun afrodisiac

Te-ai tot întrebat care este cea mai bună modalitate pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit? Sondajul a arărat că o cină este tot de ce ai nevoie pentru un plus de fericire. Cei mai mulţi dintre bărbaţi şi femei au votat vinul şi cina ca fiind cele mai bune când este vorba despre starea de spirit bună. Filmul sexy, un text sexy sau un apel telefonic deocheat s-au situat mult în spate.

Afirmaţiile sunt foarte importante pentru femei

44% dintre femei au declarat că se excită atunci când partenerii le spun „Te iubesc". Numai 26% dintre ele au susţinut că au aceeaşi reacţie când aud cuvintele „Arăţi atât de bine".

Citeşte articolul integral pe sfatulparintilor.ro.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu