S-a deschis Târgul de Crăciun din Chișinău. Ce suprize vă așteaptă

Moș Crăciun a ajuns în Moldova! Vestea a fost adusă de ofiţerii de la Poliția de Frontieră. Acesta a ajuns în ţară în acestă dimineaţă, iar la ora 18 va fi la inaugurarea celei de-a doua ediţii a „Târgului de Crăciun”, organizat de Guvern.  

Între timp, în centrul Capitalei, bradul este împodobit, căsuțele din lemn - amenajate, iar patinoarul și caruselul italian sunt gata să aducă multe zâmbete și voie bună. Prin urmare, strada 31 august, în perimetrul Bănulescu-Bodoni și Pușkin, începând de astăzi, va fi parte dintr-o poveste de iarnă.

Bradul este împodobit, căsuțele din lemn - amenajate, iar patinoarul și caruselul italian sunt gata să aducă multe zâmbete și voie bună, la cea de-a doua ediţie a „Târgului de Crăciun”, organizat de Guvern.

Astfel că strada 31 august, în perimetrul Bănulescu-Bodoni și Pușkin, începând cu ora 18:00, va fi parte dintr-o poveste de iarnă.   

În premieră, a fost amenajată o compoziţie biblică şi a fost instalată o roată panoramică de 20 de metri înălțime. Bradul, adus din Carpaţii României, a fost decorat cu 46 de mii de luminițe.

Anul acesta, evenimentul are şi un imn. Melodia este interpretată de trupa Brio Sonores şi a fost inclusă pe un CD, împreună cu alte 20 de colinde.

Organizatorii au pregătit în jur de 2000 de discuri, ce vor fi oferite gratis vizitatorilor.

Anul trecut, la piaţa de Crăciun, s-au înregistrat peste un milion de vizite.

Startul distracţiei va fi dat astăzi la ora 18:00. Pe scena instalată lângă Palatul Naţional, formaţia Brio Sonores va intona imnul de Târgului de Crăciun, apoi seara va continua cu un concert susţinut de orchestra Lăutarii. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu