S-a demonstrat! El este omul care conduce acţiunile separatiştilor din estul Ucrainei (VIDEO)

Embed:

Autorităţile ucrainene au stabilit cine conduce acţiunile separatiştilor din estul Ucrainei. Potrivit informaţiilor, este vorba despre politologul şi PR-istul rus Aleksandr Borodai, scrie 15minut.org.

În urma unor analize a vocii, s-a stabilit că anume el este cel care vorbeşte într-o convorbire telefonică interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei. În înregistrare politologul se prezintă ca fiind "Aleksandr din Rusia".

Amintim că Serviciul de Securitate al Ucrainei (SSU) a interceptat convorbirile telefonice dintre câţiva sabotori ruși din Slaviansk cu conducerea lor. Din convorbire reiese că un activist prorus din Slaveansk discută cu un cetăţean din Rusia, care i-ar da indicaţii privind acţiunile ulterioare ale protestatarilor.

Astfel, vocea lui "Aleksandr din Rusia" este identică cu cea înregistrată într-un material video în care vorbeşte politologul Aleksandr Borodai.

Jurnaliştii ucraineni au încercat să-l contacteze pe Borodai pentru a comenta această situaţie, dar politologul nu a răspuns la telefon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu