S-a decis soarta lui Ştefan Stoica! ANUNŢUL preşedintelui FMF înainte de ultimul meci al naţionalei

Embed:

Ştefan Stoica va rămâne la naţionala Moldovei. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu, susţine că nu caută alt antrenor şi că după meciul amical cu Azerbaidjan va prelungi contractul cu selecţionerul actual.

Ştefan Stoica a preluat naţionala Moldovei la sfârșitul lunii septembrie. Cu acesta pe banca tehnică, ”tricolorii” au suferit înfrângeri în ultimele două partide din preliminariile EURO 2016, cu Rusia şi Suedia. Chiar şi aşa, preşedintele federaţiei de fotbal, Pavel Cebanu se declară mulţumit de antrenorul român. 

"Vorbind cu băieţii şi cu lucrătorii, el a fost primit de băieţi. Lor le plac antrenamentele cu el, cum vorbeşte cu ei. Aşa că dacă o să aibă dorinţă, eu cred că noi o să prelungim contractul cu domnul Stoica. Noi nu căutăm şi nici nu am căutat. La noi tot timpul omul care lucrează are toată încrederea noastră. Nu căutăm niciun candidat", a declarat Pavel Ciobanu. 

După ce a preluat selecţionata, Ştefan Stoica a surprins, convocând la naţională jucători de la Petrocub Hânceşti sau Saxan.

"Mie îmi place maniera lui, că este curajos, nu îi este frică. Chiar după meciul cu Rusia care lumea îl socoate bun, chiar dacă am pierdut, cu 2-1, băieţii au luptat. El a făcut iar şapte schimbări. Asta arată că el este curajos şi nu îi este frică. Pune tineri, le dă şansă şi asta ne face optimişti", a mai spus Ciobanu.

În luna noiembrie, Moldova va juca ultimul meci din acest an. "Tricolorii" vor întâlni Azerbaidjan într-un amical şi vor încerca să obţină prima victorie după o pauză de un an şi jumătate.

"Domnul Stoica mai are încă un meci amical de care depinde, nu că soarta lui, dar vom face bilanţul anului. Nu jucăm cu Rusia, nu cu Suedia sau Austria. Jucăm cu Azerbaidjan, chiar dacă este în ascensiune. Pentru noi o să fie interesant la ce nivel suntem. Acum, la acest meci nu trebuie de făcut experimente, dar trebuie de pus cea mai bună echipă", a declarat preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Pe lângă selecţionata Moldovei, Ştefan Stoica pregăteşte în paralel şi echipa Zimbru, care se află pe locul trei în campionat. În cariera sa de antrenor, Stoica a obţinut cele mai mari performanţe cu Milsami. Alături de gruparea din Orhei, românul de 48 de ani a câştigat medaliile de bronz în Divizia Naţională şi a ajuns până în turul trei preliminar al Ligii Europei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu