S-a dat start cursei pentru "Globurile de Aur 2017". Cine a obţinut cele mai multe nominalizări

Embed:

Cursa pentru cele mai râvnite premii ale cinematografiei mondiale a început. Lista nominalizărilor pentru "Globurile de Aur 2017" a fost făcută publică.

Pentru cea de-a 74-a ediţie a galei, cele mai multe nominalizări, șapte la număr, le-a obținut musicalul romantic "La La Land", care îi are în rolurile principale pe actorii Emma Stone și Ryan Gosling. 

Pelicula "La La Land" a fost nominalizată la cele mai importante categorii, cum ar fi "Cel mai bun musical", "Cel mai bun regizor", "Cea mai bună actriţă într-un musical" şi "Cel mai bun actor într-un musical". Filmul musical reprezintă bucuriile dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri care încearcă să-şi îndeplinească visele. Drama "Moonlight" regizată de Barry Jenkins, a obținut șase nominalizări. Filmul povestește despre suferinţa unui bărbat de culoare sărac din Miami și ar putea obține premiul mare la categoria "Cel mai bun film – dramă".

Podiumul nominalizărilor la Globurile de Aur 2017 este completat de încă o dramă - "Manchester by the Sea". Pelicula va concura pentru titlul "cel mai bun film - dramă", "cel mai bun scenariu" și "cel mai bun regizor".

Producția "Game of Thrones" a fost nominalizată la categoria "Cel mai bun serial - dramă" și va concura cu filmele "The Crown", "Stranger Things", "This Is Us" şi "Westworld".

Câștigătorii vor fi desemnați în data de 8 ianuarie 2017 în baza voturilor exprimate de aproape 90 de reprezentanţi ai Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood.

Gazda ceremoniei va fi prezentatorul emisiunii "The Tonight Show", Jimmy Fallon.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu