S-a bătut într-un club karaoke pentru că a cântat în română. Dezvăluirile fostului primar, Dorin Chirtoacă

Embed:

S-a bătut într-un club karaoke şi chiar a stricat câteva mese pentru că a cântat în română. Dezvăluirea aparţine fostului primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziunie. Preşedintele PL spune că a ţinut această istorie în secret, întrucât pe atunci era primar. 

Incidentul s-a produs în 2008. Chirtoacă i-a supărat pe vizitatorii bătăuşi după ce a cântat "Treceţi batalioane române Carpaţii", un marş militar.

"- M-am bătut.
- Când eraţi primar?
- Da, eram primar, eram vreo 5, 6 şi ne-am bătut eram la karaoke, într-o seară era o zi de naştere. Noi cântam şi în română şi în limba rusă. Ei cântau numai în limba rusă şi nu le plăcea când noi cântam în limba română şi de aici a pornit bătaia", a spus preşedintele PL, Dorin Chirtoacă. 

"- Si cine a câştigat. - Nu a câştigat nimeni până la urmă, ne-au despărţit, dar am stricat până la urmă vreo două mese. Nu am spus-o niciodată şi nu a spus-o nimeni, am păstrat discreţia. Acum pot să spun", a menţionat Chirtoacă. 

Dorin Chirtoacă şi-a etalat de mai multe ori în public preferinţele, dar şi abilităţile muzicale. În 2015, în ziua inaugurării pomului de Crăciun, Chirtoacă a cântat imnul României.

Iar în 2016, în spaţiul public au apărut imagini de la un chef dat de Chirtoacă în unul dintre garajele Primăriei în care cânta în limba rusă.loading...

Lasă un comentariu