S-a ales cu o amendă şi puncte de penalizare. Cum a fost fotografiat în trafic speakerul Andrian Candu

Embed:

Se întâmplă şi la case mai mari. La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele Legislativului, Andrian Candu, a fost fotografiat la volan în timp ce vorbea la telefon.

Inspectorii i-au făcut proces verbal şi i-au dat un tichet de amendă de 400 de lei. Andrian Candu a plătit-o în timp util şi a beneficiat astfel de scutirea prevăzută de legislaţie.

"Respectarea cu strictețe a regulilor de circulație rutieră este obligatorie și nu ar trebui să existe excepții. Convorbirile telefonice în timp ce te afli la volan sunt periculoase, atât pentru siguranța proprie, precum și a celor din jur și, evident, sunt interzise prin lege", a scris Andrian Candu pe Facebook

"Eu am greșit și regret faptul că la sfârșitul săptămânii trecute am comis această abatere de la normă (faptul că a fost o urgență nu e o scuză). Mă bucur că foarte mulți cetățeni, în mod special tânăra generație, înțelege pericolele care pot fi generate de nerespectarea regulilor de circulație rutieră. Faptul că încălcarea pe care eu am comis-o a fost făcută publică pe rețele de socializare este un lucru foarte bun și trebuie încurajate astfel de acțiuni", a scris speakerul.

"Mai mult decât atât, toți suntem egali în fața legii și legea trebuie aplicată în mod egal, indiferent de ocupațiile fiecăruia. Astăzi am achitat amenda corespunzătoare și am fost penalizat cu 3 puncte. Regret încălcarea comisă. În același timp îi îndemn pe toți să respectăm legea și fiecare dintre noi să contribuie la educarea spiritului civic și a respectării regulilor de circulație", opinează Andrian Candu.  

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu