Ryoiu Kobayași a câștigat etapa a treia a Turneului celor 4 trambuline

Ryoiu Kobayași, japonezul de numai 22 de ani, a câștigat etapa a treia a Turneului celor 4 trambuline. Competiția s-a desfășurat în Austria, la Innsbruck.

Săritorul nipon este la o singură victorie distanță de Marele Șlem. Kobayași a acumulat în total 267 de puncte, cu 12,8 puncte mai mult decât următorul clasat, austriacul Stefan Kraft. Pe locul trei s-a clasat sportivul norvegian Andreas Stjernen.

În clasamentul general al Turneului celor 4 trambuline, Ryoiu Kobayași totalizează 815,9 puncte și este urmat de germanul Markus Eisenbichler, care are 770,4 puncte.

În toată istoria Turneului celor 6 trambuline, ajuns la a 67-a ediție, doar în două rânduri s-a înregistrat Marele Șlem, același săritor câștigând toate cele patru etape.

Germanul Sven Hánnawald a reușit performanța în cauză, în premieră, în sezonul 2001-2002, iar polonezul Kamil Stoch a repetat-o anul trecut.

Ultima etapă a Turneului celor 4 trambuline este programată într-o altă localitate austriacă, la Bischofshofen, pe 6 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu