Ryan Newman a câştigat etapa Mondialului de Nascar

Embed:

Ryan Newman a obţinut prima sa victorie a sezonului în Mondialul de Nascar! După succesul de la Indianapolis, pilotul american, împreună cu coechipierii săi, au sărutat linia de finiş. Jimmie Johnson a rămas lider în clasamentul general.

Ryan Newman s-a impus în etapa Mondialului de Nascar desfăşurată la Indianapolis. Pilotul american l-a învins pe liderul clasamentului general, Jimmie Johnson, care s-a clasat pe locul doi, iar Kasey Kahne a reuşit să ocupe ultima treaptă a podiumului.

După ce a câştigat cursa de la Indianapolis, Newman, împreună cu soţia şi copii săi, a participat la una dintre cele mai sacre tradiţii ale echipei sale, Haas Racing. Alături de coechipierii săi, acesta a sărutat linia de finiş de pe circuitul de la Indianapolis.

După această rundă, Jimmie Johnson şi-a păstrat poziţia de lider în clasamentul general, având cu 75 de puncte mai multe decât ocupantului locului doi, Clint Bowyer. Carl Edwards şi-a păstrat poziţia a treia la general. Câştigătorul etapei, Ryan Newman a urcat trei poziţii şi ocupă locul 16. Următoarea etapă în Nascar va avea loc pe 4 august, pe circuitul Pocono din statul american Pennsylvania.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu