Ruxanda Galvan, la final de mandat: Sunt mândră că am reușit să intervin în situații concrete pentru salva vieți puse în pericol

Ministrul Sănătăţii, Ruxanda Glavan, a fost demisă din fucție, după doi ani de activitate. Astfel, fostul Ministru al Sănătății, la final de mandat, și-a exprimat recunoștința pe rețeaua sa de facebook. Aceasta a evidențiat cele mai importante și frumoase activități, dar și verticalitatea cu care pleacă.


"Nu mă țin de funcții, pentru că acestea vin și pleacă. Important este ceea ce lași în urmă. Am deținut funcția de ministru al Sănătății din iulie 2015, până în iulie 2017. În această perioadă, am acționat doar în interesul lucrătorilor medicali și cetățenilor. Am depus eforturi alături de colegii mei, pentru a îmbunătăți situația din sistemul medical. De asemenea, mă bucur că am reușit să le dăm bătăi de cap unor grupuri de interese care confundau bugetul public cu banii din buzunarele proprii. Și cel mai important – sunt mândră că am reușit să intervin în situații concrete pentru salva vieți puse în pericol de factori neprietenoși pacientului. Recunosc, au mai rămas multe de făcut în sănătate, dar până la urmă îmbunătățirea sistemului este un proces continuu."

De assemenea, Ruxanda Glavan a ținut să mulțumească tuturor colegilor pentru nenumăratele activități pe care le-au avut împreună.

"Le mulțumesc tuturor colegilor, echipei, pentru sprijin, iar efectivului medical adresez mulțumiri personale pentru munca nobilă pe care o fac zi de zi."

Potrivit modificărilor, atribuţiile Ministerului Sănătăţii vor fi preluate de Ministerul Muncii, iar cele ale Tineretului şi Sportului - de cel al Culturii.

În total, din 16 ministere urmează să rămână doar nouă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu