Russell Westbrook şi Simone Biles, premiaţi la Gala ESPY

Embed:

Baschetbalistul Russel Westbrook şi gimnasta Simone Biles au fost declaraţi cei mai buni sportivi ai anului 2016 la Gala Premiilor ESPY.

Conducătorul de joc al formaţiei Oklahoma City Thunder a avut un sezon excelent în Liga profesionistă nord-americană de baschet masculin.

În ultima stagiune Westbrook a înregistrat o medie de 31,6 puncte, 10,7 recuperări și 10,4 pase decisive pe meci.

"Vreau să le mulţumesc coechipierilor mei. Fără ei nu aş fi câştigat acest premiu şi nu aș fi jucat la un nivel atât de înalt", a spus baschetbalistul Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook.

În 2016 Simone Biles a devenit cea mai galonată gimnastă a Statelor Unite ale Americii, reuşind să câştige 4 medalii de aur şi una de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"De la Jocurile Olimpice de la Rio încoace am avut un an magnific, iar partea cea mai bună este să fiu exemplu pentru atâtea personalităţi marcante aflate în această sală", a spus gimnasta, Simone Biles.

Trofeul "echipei anului" i-a revenit lui Golden State Warriors, grupare ce a câştigat titlul de campioană a NBA în sezonul 2016/2017. Premiile ESPY sunt acordate anual de postul TV american ESPN.

Ceremonia a ajuns la cea de-a 25-a sa ediţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu