Russell Westbrook i-a devansat pe James Harden şi Kawhi Leonard

Embed:

Russell Westbrook a fost desemnat cel mai valoros jucător al sezonului 2016/2017 în liga profesionistă nord-americană de baschet. Coordonatorul echipei Oklahoma City Thunder şi-a ridicat trofeul în cadrul galei organizate la New York.

El a acumulat 888 de puncte în ancheta la care au participat ziariștii de specialitate și experţii TV. Westbrook i-a devansat de James Harden de la Houston Rockets și Kawhi Leonard de la San Antonio Spurs.

Vedeta lui Cleveland Cavaliers, LeBron James, s-a clasat pe poziţia a patra.

Chiar dacă formaţia din Oklahoma a fost eliminată din primul tur al play-off-ului, Russell Westbrook a făcut un sezon regulat de excepție. Acesta a avut o medie de 31,6 puncte, 10,7 recuperări și 10,4 pase decisive pe meci.

Westbrook a doborât vechiul record stabilit de Oscar Robertson, care data din 1962, reușind 42 de "triple duble" în 81 de partide.

Cel mai bun antrenor a fost declarat Mike D'Antoni care pregăteşte gruparea Houston Rockets. Giannis Antetokounmpo de la Milwaukee

Bucks a luat premiul de jucătorul cu cel mai bun progres, iar coechipierul său Malcolm Brogdon, a fost ales debutantul sezonului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu