Ruslan Codreanu rămâne în continuare în funcţia de primar interimar de Chişinău

Embed:

Ruslan Codreanu va asigura în continuare interimatul funcției de primar de Chișinău. Asta chiar dacă acum două săptămâni spunea că e ultima şedinţă pe care o conduce.

Codreanu a argumentat сă oraşul se află într-o situaţie de criză, cu multe probleme nerezolvate, inclusiv lichidarea consecinţelor ploilor.

''Astăzi eu îmi asum responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în oraş. Eu vă rog să mă criticaţi, să imi daţi peste mâini, să îmi arătaţi unde sunt probleme, dar să fiţi alături cu noi în procesul ăsta de a încerca oraşul ăsta să îl întreţinem, să îl îngrijim şi să încercăm să îl dezvoltăm'', a spus Ruslan Codreanu, primar interimar al oraşului Chişinău.

Potrivit lui Codreanu, prioritatea numărul unu este să rezolve problema cadrelor şi anume lipsa angajaţilor în cadrul Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport, Direcţiei juridice, dar şi a specialiştilor în domeniul achiziţiilor. Oficialul a declarat că în curând vor fi anunțate mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor vacante.

Ruslan Codreanu a fost numit viceprimar în noiembrie 2017. El a îndeplineşte funcţia de primar interminar din aprilie 2018, când Silvia Radu a intrat în campanie electorală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu