Ruslan Codreanu: Primăria se va ocupa doar de problemele chișinăuienilor pentru că nu este institut de analize politice

Situația politică din țară a fost discutată, aseară, și la Primăria Capitalei. Primarul interimar Ruslan Codreanu a scris pe pagina sa de facebook că primăria nu este institut de analize politice și se vor ocupa doar de problemele chișinăuienilor.

"Criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de expectativă. Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, asa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, suntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor.

În câteva zile începem reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, reparațiile în zeci de instituții de învățământ au fost deja demarate, facem reparații și procurări de utilaj în 9 instituții medicale, lucrăm pentru lansarea a încă 3 servicii publice electronice municipale, 7 parcuri și scuaruri sunt în plin proces de renovare, stația de levigat pentru Țânțăreni a fost adusă, renovarea subteranelor, asamblarea a încă 15 troleibuze și alte proiecte bugetate pentru acest an.

P.S.: Medicul mi-a promis că în câteva zile pot reveni la muncă."

Lasă un comentariu