Ruslan Codreanu a oferit DETALII despre directoarea DEMISĂ: Nu voi admite VIOLENŢA în grădiniţe

Nu voi admite violenţa în grădiniţe. Să fii educator, să agresezi copii, şi să şantajezi părinţii este lipsă de respect. Declaraţiile au fost făcute de edilul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul şedinţei săptămânale a Primăriei, în contextul în care directoarea grădiniţei numărul 177 din sectorul Ciocana al Capitalei a fost demisă din funcţie

Aceasta a fost concediată în baza unor probe care au confirmat că mai mulţi copii au fost agresaţi de către educatori.

"În instituţia respectivă a fost violenţă fizică şi psihică. Directoarea a reangajat educatori care agresau copii. Sunt directori de grădiniţe cu care e o plăcere să discuţi, dar din păcate, sunt şi din cei care strică imaginea", a precizat primarul interimar al Capitalei.

Totodată, Ruslan Codreanu a declarat că micuţii care au fost agresaţi au avut discuţii cu psihologii, care au stabilit că copiii sunt speriaţi şi se tem să intre în grupe.

"Acest lucru se întâmplă în foarte multe grădiniţe. Sunt probe audio care demonstrează acest lucru. Dacă cuiva i se pare glumă că este violenţă în instituţiile preşcolare, mie deloc. Eu nu voi admite aşa ceva şi personal voi duce demersuri la procuratură", a punctat Codreanu.

Citeşte şi: Copii AGRESAŢI de educatori. Directoarea grădiniţei numărul 177 din sectorul Ciocana a fost DEMISĂ

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu