Ruslan Codreanu a început războiul cu gropile din Capitală (FOTO)

Embed:

 

O groapă mare în asfalt s-a format la intersecţia străzilor Sfatul Ţării şi Alexei Şciusev din Chişinău. Cauza este o avarie produsă la un apeduct din cartier, care a surpat asfaltul. Groapa, chiar din mijlocul intersecţiei, a blocat traficul pe mai multe străzi.

La faţa locului au venit mai mulţi muncitori pentru a remedia situaţia. Potrivit Întreprinderii "Apă-Canal Chişinău", avaria a lăsat peste 30 de curţi din zonă fără apă. Până la 18.00, clădirile urmează să fie reconectate.

"Imediat au sistat apa pentru a goli apa acumulată în conducte. Respectiv, pe parcursul zilei vor efectua lucrări de remediere a avariei în funcţie de ce se va stabili la faţa locului, fie vor înlocui acest tronson, fie va putea fi reparat", a spus purtătorul de cuvânt, ÎM "Apă-Canal Chişinău", Nadejda Fotescu.

La scurt timp după acest incident, cu o reacţie a venit şi primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. 

Edilul a scris pe o reţea de socializare că a avertizat de mai multe ori conducerea "Apă-Canal" şi "Termoelectrica" de faptul că efectuează lucrări de schimbare a reţelelor, fără a anticipa unele probleme.

De asemenea, Codreanu a cerut Direcţiei Transport a Capitalei să elaboreze un proiect care să stabilească penalităţi pentru firmele care reabilitează străzile şi care sunt contractate de furnizorul de apă şi Termoelectrica.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu