RUŞII DIN MOLDOVA, LA VOT. Au votat pentru pace şi prosperitate

Embed:
Ruşii stabiliţi în Moldova au mers la urne pentru a alege următorul lider de la Kremlin. La secția deschisă la Chișinău s-au format cozi. Unii alegători au stat ore în frig ore în frig, pentru a pune ştampila în buletin. Aceştia spun că au votat pentru pace şi prosperitate.

"O să îmi dau votul pentru pace şi pentru un viitor prosper. Vreau să trăim în speranţă. Pentru asta o să votez."

"Îmi doresc ca să trăim în pace. Este cel mai important lucru pentru ca economia să se dezvolte."

"Vreau ca toţi să înţeleagă că e necesar să ne întoarcem în Uniunea Sovietică, aşa ca toţi să fie prieteni între ei, să meargă în ospeţie unii la alţii şi să bea vin moldovenesc."

Până la orele amiezii, la secţia de votare din Capitală s-au prezentat peste o mie de persoane. Biroul îşi va închide uşile la ora 20:00, iar până atunci responsabilii se aşteaptă ca cifra alegătorilor să se dubleze.

"Alegerile se desfăşoară fără încălcări. Rata de participare este mare. Oamenii îşi doresc să voteze şi manifestă un interes sporit faţă de aceste alegeri", a spus preşedintele secţiei de votare, Mihail Dovîdov.

Pentru scrutinul prezidenţial din Rusia, în Republica Moldova au fost amenajate 27 de secţii de votare. 24 dintre acestea se află în stânga Nistrului. Administrația de la Moscova nu a coordonat însă cu autoritățile de la Chișinău deschiderea secţiilor din regiunea transnistreană.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu