Rugby: Galezul Taulupe Faletau a declarat forfait pentru Cupa Mondială 2019

Internaţionalul galez Taulupe Faletau a declarat forfait pentru Cupa Mondială de rugby ediţia 2019 care va avea loc în Japonia (20 septembrie - 2 noiembrie), din cauza unei accidentări la o claviculă, a anunţat Federaţia galeză, scrie agerpres.ro.

"Leziunea a fost provocată de un incident în timpul antrenamentului şi necesită o intervenţie chirugicală", a precizat Welsh Rugby Union într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, adăugând că durata indisponibilităţii lui Faletau va fi stabilită după operaţie.

În vârstă de 28 ani, Taulupe Faletau a adunat 72 de selecţii în naţionala Ţării Galilor, cu care a participat la Cupa Mondială 2015. El nu a mai evoluat însă pentru XV-le "dragonilor" din martie 2018, după ce a suferit două fracturi la braţul drept pe parcursul sezonului trecut.

În această vară, jucătorul echipei Barth, originar din Tonga, s-a antrenat alături de selecţionata galeză şi a participat recent la un stagiu intensiv de pregătire, de două săptămâni, în Alpii elveţieni, în perspectiva participării la Cupa Mondială 2019.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu