Rudy Fernandez a fost transferat de către Real Madrid de la echipa din NBA Dallas Mavericks

Embed:

În încercarea de a detrona Barcelona din hegemonia pe care a instaurat-o asupra Ligii Spaniole de baschet, Real Madrid a dat o mare bombă pe piaţa transferurilor! “Albii” l-au adus pe Rudy Fernandez de la campioana en-titre din NBA, Dallas Mavericks. Fernandez va trebui însă să se întoarcă în Dallas în momentul când greva din NBA va lua sfârşit.

Echipa de baschet de la Real Madrid se mişcă mai bine pe piaţa transferurilor decât cea de fotbal! Madrilenii au reuşit la sfârşitul acestei săptămâni aducerea unui jucător de mare valoare, Rudy Fernandez, de la campioana en-titre din NBA, Dallas Mavericks.

Fernandez are 26 de ani şi 1 metru 98 centimetri, iar duminică tocmai a câştigat Campionatul European împreună cu naţionala Spaniei. Baschetbalistul şi-a început cariera la Joventut Badalona. În 2007 s-a mutat în NBA, la Phoenix Suns, de unde apoi a fost transferat la Portland Trail Blaizers. La Dallas Mavericks evoluează din acest an. Spaniolul are o clauză în contract conform căreie poate reveni în NBA în momentul în care greva din liga profesionistă nord-americană ia sfârşit.

Rudy Fernandez a fost prezentat official la aceeaşi conferinţă de presă cu alte noi achiziţii: lituanianul Martinas Pocius şi americanul Jaycee Carroll.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu