Rudele victimelor din accidentul din Harkov cer PUŞCĂRIE PE VIAŢĂ pentru fiica oligarhului (VIDEO)

Embed:

Mama femeii însărcinate care a fost rănită în groaznicul accident din Harkov, provocat de Elena Zaițeva, fiica adoptivă a unui oligarh ucrainean, cere puşcărie pe viaţă pentru şoferiţă, scrie news.liga.net

"Nu ştiu nimic despre cel de-al doilea şofer implicat în accident, cred că vinovată este Zaiţeva. Ea a zburat la culoarea roşie. Pedeapsa să fie una: vreau să stea toată viaţa la puşcărie", a declarat Raisa Bromot, mama Janei Vlasenco, femeia însărcinată care a fost grav rănită, după ce a fost lovită de maşina suspectei.

CITEŞTE ŞI: Accident CUMPLIT la Harkov! Şase oameni au fost ucişi de fiica unui oligarh ucrainean (VIDEO/FOTO 18+)

Potrivit mamei victimei, cât timp Jana Vlasenco a fost la terapie intensivă, nicio rudă de-a Elenei Zaiţev nu au luat legătura cu ea.

Doctorii au anunţat că Jana şi-a revenit, iar acum încearcă să stea singură în poziţie şezut.

CITEŞTE ŞI: Şoferiţa din Harkov care a ucis cinci oameni cu mașina A PLÂNS ÎN HOHOTE în fața instanței (VIDEO)

Mama Janei spune că femeia se simte mai bine. 

"Fiica mea vorbeşte, se simte bine, copilul şi el este bine. Deocamdată nu îi permit să se ridice din pat, iar medicii nu dau prognoze de lungă durată. Însă sperăm că ea îşi va reveni rapid. Nu ţine minte nimic despre accident", a spus Raisa Bromot.

Teribilul accident rutier în care au fost ucişi 5 oameni, iar alţi 12 au fost răniţi a avut loc în 18 octombrie. Un SUV a intrat în mulţime în urma coliziunii cu un alt automobil. La volanul automobilului ucigaş se afla Elena Zaiţev, o tânără de 20 de ani, fiica adoptivă a unui oligarh milionar în dolari din Harkov.

CITEŞTE ŞI: Declarație NEAȘTEPTATĂ! Tânăra care a provocat accidentul din Harkov nu-și recunoaște vina

Martorii spun că tânăra, conducând cu viteză excesivă, a trecut la culoarea roşie a semaforului şi a fost lovită din plin de un alt automobil.

Analizele de urină au arătat că şoferiţa a consumat droguri înainte de a urca la volan.

Elena Zaiţeva se declară însă nevinovată. Apărarea ei, care este asigurată de unul dintre avocații primarului din Harkov, susține că tragedia a fost provocată de șoferul celeilalte mașini implicate în accident, pentru că a accelerat atunci când semaforul arăta culoarea galbenă.

Nu este prima dată când Elena Zaiţeva încalcă regulile de circulație. Din 2016 și până în prezent, ea a primit șase amenzi pentru încălcări în trafic.

Dacă va fi găsită vinovată că a provocat accidentul rutier, Elena Zaițeva riscă să-și petreacă următorii zece ani după gratii, iar permisul de conducere îi va fi suspendat pentru trei ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu