Rudele moldovenilor care au avut de suferit în accidentul din Kaluga, AU PLECAT DE URGENŢĂ ÎN RUSIA. IGSU le-a pus la dispoziţie transport special

Embed:

Rudele moldovenilor care au avut de suferit în tragicul accident din regiunea Kaluga au plecat aseară în Rusia. Autoritățile au pus la dispoziţia celor care au decis să meargă în regim de urgenţă un microbuz special.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgenţă, grupul de ofițeri din cadrul instituției trimiși la locul tragediei, au ajuns în dimineața zilei de 5 august în Kaluga și au început perfectarea tuturor actelor necesare pentru repatrierea cadavrelor. Aceştia au fost informaţi de medicii de la spitalul din Sukhiniki că patru dintre persoanele rănite în accident vor fi mâine externate.

Autoritățile noastre îi vor ajuta să ajungă acasă şi urmează să decidă cu ce anume vor fi aduşi în ţară. Șase moldoveni au murit, iar alți opt au fost răniți sâmbătă dimineaţa în teribilul accident din regiunea Kaluga. Microbuzul în care se aflau concetăţenii noştri s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea pe contrasens. Autovehicul s-a răsturnat, iar apoi a fost spulberat de un camion care nu a reuşit să evite impactul.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GROAZNIC în regiunea Kaluga din Rusia. Șase moldoveni au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o mașină (FOTO/VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu