Rudele lui Proca s-au împotmolit în propriile MINCIUNI! CE și-au cumpărat din BANII LUI USATÎI

Embed:

Fosta soacră a lui Vitalie Proca, Venera Gasparean, şi fosta lui soţie a asasinului s-au împotmolit în propriile minciuni. Acestea au organizat o conferință de presă, însă întrebările jurnaliștilor le-au scos din sărite.

Până la urmă, acestea au recunoscut că Proca îi oferă daruri scumpe fostei sale soţii, iar banii provin de la Renato Usatîi

Fosta soţie și fosta soacră a lui Vitalie Proca s-au dat de gol referitor la cadourile procurate din banii lui Renato Usatîi.

"Am primit. Nu neg. Dar ce lege am încălcat?", a mărturisit Tata Davitean, fosta soție a lui Proca. 

"Este viața noastră personală. Pe cine naibii interesează că fostul meu soț mi-a dăruit ceva? Nu vă este rușine să adresați astfel de întrebări?", le-a reproșat jurnaliștilor Venera Gasparean, fosta soacră a lui Proca.

Fosta soţie a lui Proca a recunoscut și faptul că pretinsa arestare a sa a fost o invenție menită să-l ducă în eroare pe fostul ei soţ.

"Referitor la acele convorbiri, din care reiese că eu, fosta soţie a lui Proca Vitalie, am jucat teatru, recunosc că da, am jucat", a spus Tata Davitean.  

"Jenea a spus că Tata a fost arestată. L-a minţit. Dar dacă l-a minţit, înseamnă că avea motive", a adăugat Venera Gasparean.

La întrebările care i s-au părut incorecte, Venera Gasparean i-a apostrofat pe jurnaliști.

"Venera Gasparean: Lăsați-mă să-mi termin gândul sau ne luăm rămas bun.
Jurnalist: Păi, nu suntem la o conferinţă de presă?
Venera Gasparean: O să vorbiţi, când o să vi se ofere cuvântul!
Jurnalist: La conferinţele de presă se adresează întrebări.
Venera Gasparean: La conferinţa mea de presă trebuie să mă ascultaţi pe mine."

Ambele femei susțin că David Davitean, fratele fostei soţii a lui Vitalie Proca, a fost reţinut din motive politice. Procurorul afirmă însă contrariul.

"David Davitean este învinuit de apartenenţa la grupul infracțional organizat care a tentat să-l ucidă pe Gherman Gorbunțov", a precizat prin telefon procurorul Vitalie Busuioc.

La Procuratură există mai multe dosare în care în calitate de învinuit figurează Davitean.

În nevinovăţia lui David Davitean nu crede nici soţia lui. Lucrul acesta reiese din niște convorbiri telefonice.

În faţa camerelor de luat vederi însă, femeia a negat că o astfel de convorbire a avut loc. Totuşi, vocea din înregistrare o dă de gol.

Fosta soacră a lui Proca susține că va merge până în pânzele albe până va obține eliberarea lui.

"Ne vom adresa în toate instanţele. Vom merge și la Ambasada SUA. Le-am expediat telegrame și lui Trump, și reginei Elizaveta", a mai spus Venera Gasparean.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu