Rubin Kazan - Kuban Krasnodar, scor 1:1, Anji Mahacikala - Lokomotiv Moscova, scor 3:1

Embed:

Kuban Krasnodar a încheiat la egalitate partida din deplasare cu Rubin Kazan, scor 1-1, în etapa cu numărul 41 din Campionatul Rusiei.

Elevii lui Dan Petrescu au deschis scorul în minutul 69, prin Markos Pizzelli, însă gazdele au reuşit să egaleze prin Bibers Natcho cu patru minute înainte de final. La Kuban, moldoveanul Igor Armaş a fost integralist, iar Stanislav Namaşco nu a fost trecut pe foaia de joc. Cu trei etape înainte de sfârşitul campionatului, Kuban este pe locul opt la opt puncte distanţă de un loc care duce în Cupele Europene.

Formaţia pregătită de olandezul Guus Hiddink, Anji Mahacikala s-a impus în faţa formaţiei Lokomotiv Moscova cu scorul de 3-1. Anji a deschis scorul în minutul 24, după un autogol al lui Taras Burlak. Peste şapte minute, Lokomotiv a egalat prin Denis Gluşakov. Repriza secundă i-a aparţinut în totalitate vedetei de la Anji, Samuel Eto'o. Camerunezul a adus victoria formaţiei sale, după ce a reuşit o dublă în minutule 63 şi 90.

În urma acestui succes, Anji a urcat pe locul cinci în clasament, poziţie care duce echipa în Cupele Europene. Lokomotiv Moscova a coborât pe locul şase cu 65 de puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu