Rotaţie de jucători la Academia Chişinău

Embed:

Rotaţie de jucători la Academia Chişinău. Din primul val de fotbalişti veniţi în probe la Academia, au rămas în continuare la echipă doar doi: Maxim Fomin şi Jamşid Ahmedov, ambii din Uzbekistan. Pe de altă parte, 6 fotbalişti ai clubului sunt în probe la alte echipe.

Din primul val de jucători care au venit în această iarnă în probe la Academia rămân în continuare la echipă doar doi fotbalişti: Maxim Fomin şi Jamşid Ahmedov, ambii din Uzbekistan.

Împreună cu fotbaliştii uzbeci în probe au mai venit şi trei jucători români, dar care nu au corespuns şi în locul lor vor mai veni alţi câţiva fotbalişti din România.

Pe de altă parte Academia are şi jucători în probe la echipe de peste hotare. Artiom Bludnov şi Daniil Nikolaev sunt în prezent la FC Nijni Novgorod din liga a doua a Rusiei, iar Radu Gânsari şi Igor Lambarski - în Ucraina, la Dnipro Dnipropetrovsk, unde încearcă să-l convingă de calităţile lor pe celebrul antrenor spaniol Huande RAmos [Juande Ramos].

Şase jucători ai Academiei îşi încearcă norocul la alte echipe. În schimb, mai mulţi fotbalişti se află în probe la clubul chişinăuean, printre care şi moldovenii Aurel Mardare, Denis Galearschi şi Valentin Tîrnavschi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu