Roşca ameninţă cu organizarea unei revoluţii "de catifea"

Comitetul pentru Apărarea Constituţiei şi Democraţiei (CACD) doreşte debarcheze actuala guvernare până când va avea loc referendumul. Iar în cazul în care AIE nu va ceda puterea, va fi organizată o revoluţie. Declaraţiile aparţin membrului CACD Iurie Roşca şi au fost făcute în cadrul unui interviu pentru All Moldova.

"Am informat despre organizarea acţiunilor de protest până în aprilie, pornind de la afirmaţiile liderilor AIE că referendumul anticonstituţional se va desfăşura cândva în această lună. Dar sperăm să reuşim debarcarea actualei puteri până la această data", a menţionat Iurie Roşca.

Iar dacă Alianţa pentru Integrare Europeană nu va ceda puterea, Iurie Roşca a menţionat că va fi organizată "o revoluţie paşnică, de catifea, cu mulţimi care vor umple centrul Capitalei şi vor determina puterea să cedeze şi să plece".

"Cei de la putere, prin politica lor economică şi socială, care a adus majoritatea oamenilor într-o sărăcie cumplită, sunt cei mai buni agitatori ai noştri. Plus valul puternic de dezinformarte, ridicat de mass-media afiliată puterii, este şi el un declanşator superb al revoltelor sociale", a punctat Roşca.

De asemenea, Iurie Roşca nu exclude organizarea unor acţiuni de protest şi în alte localităţi din ţară.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu