ROONEY REVINE DUPĂ DOI ANI. Atacantul a fost convocat de selecţionerul Southgate

Wayne Rooney revine la reprezentativa Angliei după o pauză de doi ani. Evoluţiile bune la Washington DC United l-au readus pe atacantul de 33 de ani în atenţia selecţionerului.

Rooney a fost convocat de Gareth Southgate pentru meciul amical pe care Anglia îl va juca pe 15 noiembrie cu echipa Statelor Unite ale Americii.

Partida se va disputa pe stadionul Wembley din Londra, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați unor fundații caritabile.

Presa engleză scrie că acesta va fi meciul de adio al lui Rooney în tricoul reprezentativei Angliei. Asta pentru că englezul nu mai este în lot pentru meciul cu Croaţia din Liga Naţiunilor, programat doar câteva zile mai târziu.

Wayne Rooney evoluează din luna iunie la clubul american Washington DC United din Major Soccer League. El a marcat până acum 12 goluri.

Atacantul englez şi-a anunţat retragerea internaţională în august 2017, iar ultimul meci pentru prima reprezentativa l-a jucat în 2016. Rooney a evoluat în 119 partide, fiind golgheterul all-time cu 53 de goluri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu