Ronnie O'Sullivan a suferit o înfrângere ruşinoasă în faţa lui Ryan Day

Embed:

Englezul Ronnie O'Sullivan nu şi-a mai luat scutire medicală pentru a sări din schema Openul Chinei de la Beijing, dar evoluţia 'Rachetei' a fost una mai mult decât modestă în meciul cu galezul Ryan Day.

Ronnie O'Sullivan a suferit o nouă înfrângere ruşinoasă la campionatul deschis al Chinei în faţa galezului Ryan Day. O'Sullivan a condus cu 2-1, după un break de 123 de puncte, pentru ca la pauză să se între la egalitate.

Aceasta a fost de altfel şi ultima prezenţă solidă la masa a celui mai talentat jucător de snooker din lume, O'Sullivan continuând până la final evoluţia palidă arătată de-a lungul întregului sezon.

Day s-a calificat fără prea multe bătăi de cap în optimile de finală, unde îl va întâlni pe englezul Stephen Lee, victorios în faţa lui Mark Williams.

Într-o altă partida disputată în primul tur, liderul mondial, John Higgins l-a învins pe Nigel Bond, cu 5-3, mult mai greu decât o arată scorul. 'Vrăjitorul din Wishaw' a fost departe de formă care l-a consacrat în circuitul mondial, reuşind un singur break de peste 50 de puncte în tot meciul.

Bond în schimb a impresionat cu un joc solid, încununat de un break de 138 puncte, cel mai mare de până acum al Openului Chinei. Într-o altă partidă , Ali Carter a trecut de Marcu Campbell, cu 5-1.

Misiune uşoară şi pentru Peter Ebdon, fostul campion mondial administrându-i un 5-2 fără drept de apel lui Gerard Greene.

Judd Trump, tânăra speranţă a snookerului mondial, a dispus de chinezul Marco Fu, scor 5-3, urmând a-l întâlni în runda următoare pe Mark Davis.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu