Ronnie O'Sullivan a făcut dezvăluiri şocante: În ultimul timp, mai mulţi jucători aranjează meciuri

Embed:

Ronnie O'Sullivan, unul dintre cei mai buni jucător de snooker din istorie, a făcut dezvăluiri şocante despre ultimul scandal de meciuri trucate în acest gen de sport. Britanicul a declarat că în ultimul timp mai mulţi jucători aranjează meciuri. Oficialii Federaţiei Internaţionale au reacţionat imediat.

Ronnie O'Sullivan a declarat după anunţul oficial în care Stephen Lee a fost găsit vinovat de aranjarea unor meciuri ca acesta nu este singurul care o face. O'Sullivan a anunţat pe una din reţelele de socializare că mai mulţi jucători de snooker truchează meciuri.

Şeful snookerului mondial, Barry Hearn, s-a aratat extrem de deranjat de aceste acuzaţii şi a declarat că O'Sullivan este obligat să dezvăluie toate detaliile. În replică, O'Sullivan a declarat că nu are dovezi concrete despre meciuri aranjate în snooker.

Publika.md menţionează că, Stephen Lee, jucător care face parte din top 10 al clasamentului mondial, a fost găsit vinovat de aranjarea unor partide din 2008 şi 2009, una chiar desfăşurată la Campionatul Mondial, iar pe 24 septembrie va fi anunţată şi sentinţa în cazul său.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu