Ronaldinho rămâne după gratii. Fostul fotbalist este acuzat de folosirea unor paşapoarte false

Embed:

Ronaldinho rămâne în închisoare după ce apelul formulat de avocaţii săi a fost respins de justiţia din Paraguay. Fostul fotbalist şi fratele său rămân în arest, fiind acuzaţi de folosirea unor paşapoarte false.

Cei doi au primit documentele de la agentul brazilian Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat, iar procurorul a declarat că informaţiile furnizate sunt foarte utile pentru descoperirea unei grupări criminale specializate în confecţionarea de acte false.

Chiar şi la închisoare, Ronaldinho joacă fotbal. Fostul star al Barcelonei a câştigat un turneu al puşcăriaşilor, iar în finală a marcat 5 goluri şi a dat 6 pase decisive.

Suporterii lui FC Barcelona au păreri împărţite despre situaţia fostului star al formaţiei "blau-grana":

"Ronaldinho reprezintă fotbalul mondial, orice s-ar întâmpla. Nu pot să îl judec în baza informaţiilor apărute în presă. Este adevărat sau nu ceea ce se spune despre el, nu îmi voi schimba opinia despre Ronaldinho".

"Ronaldinho este unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile. Este trist că şi-a încheiat cariera la FC Barcelona la 28 de ani, iar de atunci a fost în declin".

"Cred că trebuie să fie pedepsit pe măsură. Este ilegal să intri într-o ţară cu un paşaport fals. Celebrităţile nu trebuie să fie tratate diferit".

Ronaldinho, premiat cu Balonul de Aur în 2005, a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar şi-a încheiat cariera oficial în ianuarie 2018. În cariera sa, brazilianul a jucat la cluburi precum PSG, FC Barcelona şi AC Milan, iar în 2002 a cucerit Cupa Mondială cu echipa naţională a Braziliei.

loading...

Lasă un comentariu